Fartbump/hastighedsdæmpere

Fartbump
Hastighedsdæmpere
Fartbump bus

Nedsæt farten med hastighedsdæmpere og bump i mange varianter

Fartbump og hastighedsdæmpere ved f.eks. skoler, hospitaler, shoppingcentre eller andre steder med mange fodgængere kan fås i flere varianter.

Vores fartbump eller hastighedspuder er nemme at installere. Hastighedspuderne fås i sort eller rød og kan indeholde trafikretningsmarkører med høj synlighed og hastighedsindikatorer.

Vores lange gummihastighedsdæmper er udviklet til at give køretøjer et glattere og mere effektivt trafikdæmpende alternativ til traditionelle hastighedsstød. Det er en længere og mindre aggressiv løsning og reducerer indvirkningen på både kunde- og leveringskøretøjer (og deres indhold) i parkeringspladser, supermarkeder og logistiklagre.

Grundet varierende størrelser på produkterne er anvendelsesmulighederne gode og gør, at løsningen effektivt kan nedsætte hastigheden.

Stor ekspertise og erfaring fra internationale projekter

Vi tager dig i hånden hele vejen – både når det gælder rådgivning, levering og installation.

Bæredygtig fremtid

Trafikmodulerne er fremstillet af 100% genanvendt gummidæk og opfylder hele 4 af FN’s Verdensmål. Ingen risiko for miljøet, udvaskning af kemikalier eller skadelige dampe.

Trafikmoduler følger vejens kurver

Da vores trafikmoduler er lavet af genanvendt dækgummi, har de fleksibiliteten til at følge vejoverfladens kontur og tilpasse sig til vejen.

Hurtig installation

Fartbump/dæmpere i et stykke kan installeres på mindre end 30 minutter uden behov for udgravning, hvilket resulterer i minimal trafikafbrydelse og reducerer installationsomkostningerne betydeligt.

Installeret i europæiske storbyer

De præfabrikerede trafikmoduler er anvendt med stor succes i flere store europæiske byer i over 10 år og giver bildæk et helt nyt liv i trafikken