• Damasec Traffic Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 3110 9236

Sådan kan cykelstien etableres med trafikmoduler fra Rosehill

Artikler

De innovative trafikmoduler fra Rosehill Highways gør det muligt at etablere cykelstier på en række forskellige måder. Her får du en række eksempler.

De er endnu ikke etableret i Danmark, men her får du eksempler fra både Australien, England og andre steder, hvor trafikmoduler fra Rosehill Highways er brugt til etablering af nye cykelstier, som gør det mere sikkert at tage cyklen.

Her kan du se flere varianter af trafikmodulerne, som fås i både sort og grå, smalle og brede barrierer med eller uden lodrette refleksstolper. Se mulighederne og kontakt os for at høre mere om mulighederne i en konkret sag. Vi tager dig i hånden hele vejen og sørger for installation og service.

 

Trafikmoduler til cykelsti

Traffic Sydney

Trafik cykelsti

Overflademonterede cykelstier

Cykelstier

 

 

 

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Få ny viden om fremtidens trafikløsninger

Få ny viden om fremtidens trafikløsninger

Få ny viden om kosteffektive og bæredygtige trafikløsninger afprøvet i en række af verdens største byer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev med artikler, cases og viden.

Group

You have Successfully Subscribed!