Porte

HTC porte
HTC porte
Porte traffic

Markedsledende leverandør af porte i Europa

Kontroller effektivt køretøjers adgang til et område med en af de bedste, hurtigste og mest robuste porte (speedgates) i Europa.

Hos Damasec Physical Protection værdsætter vi lange relationer og den rigtige løsning. Derfor arbejder vi sammen med de bedste leverandører på markedet. HTC er markedsledende speedgate-producent i Europa. Med mere end 20 års erfaring garanterer de markedets bedste og mest pålidelige speedgate.

Vores full-serviceløsninger er en port og en sikkerhedsfacilitet i én. Når du vælger os som din leverandør, får du problemfri speedgate indpakket i en nøglefærdig løsning. Vi guider dig til den bedste løsning til dine behov og sikrer et design, der passer til din placering. Vi kan stå for installation og vedligeholdelse 365 dage om året på grund af vores samarbejde med HTC. Alle porte kan desuden leveres som en del af en større sikringsløsning med hegn, pullerter, kameraovervågning og adgangskontrol m.m.

Vi har erfaring med at arbejde med projekter rundt om i verden. Har du brug for en reference, kan vi afholde et møde, hvor vi viser dig en tidligere installation af portene.

SE PRODUKTER

Fordele ved speedgates

Damasecs specialister står klar til at hjælpe dig med sikringsløsninger.

Port og sikkerhedsfacilitet i én

Den mest omkostningseffektive løsning.

Certificerede løsninger

TÜV- og SKG-certificeret i henhold til EN 13241-1: 2011

Leveret som plug n' play

Leveret som plug n’ play og IP-baseret.

Hurtigste på markedet

Åbner og lukker 10 gange hurtigere.

Stor robusthed

Portene robuste over for hyppig brug og hærværk.

Modulært design

Kan tilpasses ethvert designkrav.

Sikringseksperter med bred erfaring

Hos Damasec Physical Protection Systems har vi specialister med høj ekspertise i sikringsløsninger. Langt de fleste har en militær baggrund med bred erfaring fra forsvarsoperationer i nogle af verdens farligste hotspots.

Vores tekniske forståelse og førstehåndsviden har givet stor indsigt i risikoanalyse og sikringsløsninger.