Trafikmoduler

Cykelstier
Hævede fodgængerovergange
Trafikøer

Bæredygtige og innovative trafikløsninger i din by

Vores præfabrikerede trafikmoduler er anvendt med stor succes i flere store europæiske byer i over 10 år og giver bildæk et helt nyt liv i trafikken.

Hos Damasec Traffic Systems får du et bæredygtigt produkt med uanede muligheder. Vi kan hjælpe dig med at skabe et sikkert miljø for de mindste i trafikken og samtidig træffe et grønnere valg.

Produkterne er designet i et tidløst og smart design, hvor reflekser og drænkanaler øger anvendelsesmulighederne. Derudover kan skiltning tilpasses efter behov.

Om du har brug for en midlertidig eller permanent løsning, så kan vi hjælpe dig, da systemet er nemt at håndtere. Vi kan levere det hele med en simpel installationsguide eller komme og installere det for dig.

Søger du en grøn og innovativ løsning, som får trafikken til at glide hurtigere, og vil du gerne spare penge, så tager vi gerne en snak!

Kom godt i gang med innovative trafikløsninger i din by

Vi hjælper dig med at højne trafiksikkerheden via innovative og bæredygtige trafikmoduler.

Bæredygtige produkter

Fremstillingen er vores trafikmoduler er baseret på en miljøvenlig metode (koldhærdningsteknologi), som bruger langt mindre energi og reducerer CO2-aftrykket markant.

Modstandsdygtige produkter

Alle trafikmoler fremstilles i Yorkshire, England, ved hjælp af polyurethankemi, skræddersyet til de hårdeste miljøer.

Hurtig intallation

Alle trafikmodulerne er overflademonteres, så de kan eftermonteres i enhver eksisterende situation. De giver betydelige besparelser og minimale forstyrrelser af trafikken, uanset hvor de bruges.

Stor fleksibilitet

Trafikmodulerne kan kombineres på rigtig mange måder, så de opfylder alle specifikke behov. Vi guider dig hele vejen i mål.

FN's Verdensmål

Trafikmodulerne opfylder fire af FN’s Verdensmål

Hvert år kasseres 12,5 millioner tons dæk på verdensplan. Men kasserede bildæk kan rent faktisk betragtes som en råvare, der kan genanvendes og skabe nyt liv i andre produkter.

Trafikmodulerne er fremstillet af 100% genanvendt gummidæk og opfylder hele fire af FN’s Verdensmål. Ingen risiko for miljøet, udvaskning af kemikalier eller skadelige dampe.