• Damasec Traffic Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 3110 9236

Herlev Bymidte får bæredygtig trafikløsning under byggeri

Trafikken skal sikres rundt om Herlev Bymidte

Innovative trafikmoduler skal skabe større sikkerhed for både cyklister og biltrafik under ombygningen af Herlev Bymidte.

Etableringen af det nye Herlev Bymidte er i fuld gang. Entreprenørvirksomheden CASA A/S står for byggeprojektet, hvor kommunens rådhus fremover skal smelte sammen med detailhandel, erhverv og nye lejeboliger. I forbindelse med byggeriet rykker byggepladsen tættere på vejen. Det giver ændringer i trafikken ud til Herlev Ringvej og Herlev Hovedgade.

Damasec Traffic Systems har leveret vores innovative trafikmoduler i forbindelse med omlægning af trafikken. Trafikmodulerne skal regulere trafikken de kommende år og adskille bløde trafikanter fra de mange biler, der hver dag passerer Herlevs mest belastede, trafikale knudepunkt – Herlev Ringvej med 20-33.000 biler i gennemsnit pr. døgn og Herlev Hovedgade med 19-23.000 biler i gennemsnit pr. døgn (Kilde: Herlev Kommune, Støjhandlingsplan 2018-2013).

Bæredygtige trafikmoduler med lavt CO2-aftryk

Cirkulær genbrug er fundamentet bag trafikmodulerne, som har en bæredygtighedsprofil og lavt CO2-aftryk.

De er produceret 100% af gamle bildæk og omdannet til genbrugs-gummigranulat lavet i Viborg og derefter produceret i England af Rosehill Polymer Group. Damasec Traffic Systems er distributør/leverandør og installatør af Rosehill Highways produkterne i Danmark.

Installation på 4 timer

Installationen er nem og lige til og monteres direkte på eksisterende overfladebelægning. De 120 meter ved Herlev Bymidte er installeret på 4 timer, og installationen er på denne lokation foretaget i samarbejde med Dansk Vejsikring.

Trafikmodulerne er sat op som en midlertidig løsning og skal regulere trafikken gennem de kommende to år under byggeprojektet. Det valgte produkt hedder NCLD (Narrow Cycle Lane Defender), som er vores fleksible vejbaneadskillelsesprodukt, hvorpå der fastmonteres steler med reflekser. En smart detalje ved produktet er, at det er født med drænkanaler, som muliggør, at vandet fortsat kan finde vej til eksisterende kloakker.

Alternativ til betoninstallationer

Løsningerne er et alternativ til de traditionelle betoninstallationer, hvor lang levetid og hurtig installation gør gummiinstallationerne attraktive – både som permanente og midlertidige løsninger.

Produkterne findes også som præfabrikerede helleanlæg, trafikchikaner og vejbump i flere varianter. Derudover er produkterne anvendt i en lang række løsninger, hvor behovet bl.a. har været vejindsnævringer, kantsten eller specialdesignede helleanlæg.

Bæredygtig fremtid

Hos Damasec Traffic Systems ønsker vi at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, samtidig med at trafiksikkerheden øges og risikoen for uheld mindskes. Uanset hvilke behov du har, giver vi gerne et bud på en bæredygtig og CO2-besparende løsning.

Vidste du, at for hvert ton udtjent dæk, der genvindes i stedet for at blive sendt til forbrænding, skånes miljøet for mindst 700 kg CO2.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Få ny viden om fremtidens trafikløsninger

Få ny viden om fremtidens trafikløsninger

Få ny viden om kosteffektive og bæredygtige trafikløsninger afprøvet i en række af verdens største byer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev med artikler, cases og viden.

Group

You have Successfully Subscribed!