• Damasec Traffic Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 3110 9236

Innovativ trafikløsning minimerer omkostninger og trafikkø

Innovative trafikløsninger

De seneste 10 år er der kommet et alternativ til traditionelle trafikløsninger konstrueret af fliser, beton og brosten. Løsningen er lavet af genanvendt gummi fra gamle bildæk og kan installeres uden udgravning. Det minimerer omkostninger til etablering og forstyrrelser af trafikken.

De er endnu ikke set i Danmark, men i en række mindre og større byer verdenen over ses flere og flere alternative trafikløsninger til cykelstier, fodgængerovergange, trafikøer m.m.

De seneste år er løsningerne poppet op i en lang række byer i bl.a. Holland, England, Irland, Skotland og Australien.

Løsningerne kommer fra Rosehill Highways i Yorkshire i England, som har udviklet trafikløsninger af gummi skræddersyet til de hårdeste miljøer. I Danmark er det Damasec Traffic Systems som er forhandler af de innovative løsninger.

Kosteffektiv og hurtig installation

Rosehill Highways er en markedsledende producent af overflademonterede trafikmoduler. Produkterne er designet til hurtigt og nemt at blive monteret direkte på vejen, hvilket ikke blot minimerer omkostningerne til installation, men også til udgravning væsentligt. Den kosteffektive løsning minimerer samtidig forstyrrelser af trafikken, da enkeltstående trafikmoduler kan installeres på kun 30 minutter.

Rosehill Highways tilbyder det mest komplette sortiment af produkter, herunder vejbump, hastighedsdæmpere, trafikøer, cykelstier, adskillelse af vejbaner, fodgængerovergang.

Her installeres en bæredygtig trafikø på mindre end 30 minutter. Ingen udgravning er nødvendig.

Her installeres vejbump – bemærk nedtælling i videoen:

Bæredygtig trafikmoduler

Den innovative løsning af bildæk, som bl.a. har givet nyt liv på cykelstierne består af genavendt gummi fra bildæk. Løsningen er desuden et bæredygtig valg, som opfylder fire af FN’s Verdensmål.

  • 9 Industri, Innovation og Infrastruktur
  • 11 Bæredygtige Byer og Lokalsamfund
  • 12 Ansvarligt Forbrug og Produktion
  • 13 Klimaindsats

FN's Verdensmål

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Få ny viden om fremtidens trafikløsninger

Få ny viden om fremtidens trafikløsninger

Få ny viden om kosteffektive og bæredygtige trafikløsninger afprøvet i en række af verdens største byer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev med artikler, cases og viden.

Group

You have Successfully Subscribed!