Trafikpullerter

Bevægelige pullerter
Trafikpullert sikring
Aftagelige pullerter

Effektiv trafikregulering

Trafikpullerter forhindrer effektivt kørsel i et område, hvor køretøjer er uhensigtsmæssige. Det kan være et bytorv, foran glasfacader, parker, gågader, en indkørsel m.m.

Damasec Traffic Systems råder over et bredt sortiment af både bevægelige og faste pullerter, der alle dækker forskellige behov inden for trafikregulering. Vi vægter driftssikkerhed og kvalitet højt, da vores erfaring fortæller os, at det gør, at både kunden og vi kan sove trygt om natten.

Vores mål er, at du får en løsning, som opfylder dine behov og dermed fremtidssikrer vi din investering. Derfor gennemgår vi dit projekt, og på baggrund af den indledende dialog sammensætter vi den løsning, som passer til dit budget og budget.

Vores styrker ligger i vores viden og et bredt sortiment, som gør, at vi kan differentiere løsningen med forskellige produkter, som fungerer sammen og giver et ensartet udtryk og en driftssikker hverdag.

Uanset hvilken løsning du vælger, så hjælper vi dig hele vejen igennem processen, og vi kan både levere, installere og servicere dig, så du med en løsning fra Damasec Traffic System er du klædt på til fremtiden.

Vi garanterer dig markedets bedste løsning og pris grundet vores brede sortiment.

SE PRODUKTER

Vi tager dig i hånden hele vejen

Damasec Physical Protection rådgiver dig altid i den konkrete sag og sikrer installation.

Rådgivning fra specialister

Kom godt fra start og få den rette løsning fra start. Vores specialister har stor ekspertise og rådgiver dig altid i det konkrete projekt.

Trafik- eller sikringsløsning? Vi rådgiver dig

Hos Damasec Physical Protection leverer vi både trafik- og sikringsløsninger. Vi kan derfor rådgive dig om den rette løsning i den konkrete sag.

Vi sørger for installation

Du skal ikke tænkte på noget. Hos Damasec har vi stor erfaring med installation og levering af pullertløsninger.

Kombinerede trafik- og sikringsløninger

I nogle tilfælde vil vi rådgive dig til at kombinere trafik- og sikringsløsninger. Hvis der er behov for sikringsløsninger beror det altid på en risikoanalyse.

Teleskopiske pullerter

Vores teleskopiske pullerter kan trækkes manuelt op og hæves for at begrænse adgangen til boliger og kommercielle forretninger. Vores innovative løftemekanisme reducerer pullertens løftevægt med op til 60 procent, hvilket gør at der er lette at håndtere.

SE PRODUKTER

Faste pullerter

Faste pullerter er designet til at afskrække rambuktyveri og give en permanent sikringsløsning til  f.eks. butiksfacader og bilforhandlere.

SE PRODUKTER

Aftagelige pullerter

Aftagelige pullerter er nemme at betjene og er designet til områder, hvor der ikke er tilstrækkelig plads til et dybt fundament. I modsætning til teleskopiske pullerter skubbes aftagelige pullerter ikke ned i jorden, men løftes for at give adgang.

SE PRODUKTER

Automatiske pullerter

Automatiske pullert-systemer sikrer adgang til en indkørsel via en fjernbetjening. De er meget nemme at betjene og giver en effektiv afskrækkende virkning i forhold til potentielle tyve.

SE PRODUKTER

Pullerter til indkørsler

Pullerter til indkørslen er effektive uanset om du ønsker at sikre din bil mod tyveri eller at stoppe folk i at benytte din indkørsel uden tilladelse.

SE PRODUKTER