Midlertidige barrierer

Barriere event
Rosehill barriere
Defender transport

Overflademonterede sikringsløsninger ved events

Skab en tryg og sikker ramme ved vejarbejde eller mindre event med vores midlertidige sikringer.

Ønsker du en effektiv og fleksibel afspærring, hvor du sætter et grønt aftryk. Så får du her en løsning, som er nem og hurtig at installere, og hvor anvendelsesmulighederne er mange.

Produkterne er designet, så de kan sammensættes efter behov og hvert enkelt produkt vejer ikke mere, end at de kan flyttes uden brug af maskiner.

Løsningen er velegnet til mindre events, hvor en tracé kan sænke hastigheden, eller hvor en midlertidig vejbane skal adskilles fra en anden.

Søger du en smart og innovativ løsning, så tager vi gerne en snak!

SE PRODUKTER

4 fordele ved midlertidige sikringsbarrierer

Lej midlertidige sikringsbarrierer til dit event. Damasec Physical Protection Systems står for rådgivning om sikkerheden og står for opsætning af barrierer.

Certificerede løsninger

Vi garanterer at alle midlertidige barrierer er designet til at modvirke fjendtlige køretøjer (HVM) på stadion, festivaler, åbne pladser og VIP-besøg m.m.

Nem adgang ved 112

Det er muligt at tilføje et ekstra adgangspunkt til køretøjet for at give f.eks. ambulance og brandvæsen adgang i en nødsituation.

Hurtigt flow

Gæster ved eventet beskyttes uden de oplever, at de kommer ind i en fæstningszone. Det er nemt at passere for både fodgængere og cykler. 

Reklame og information

Som en bonus kan Surface Guard udstyres med reklame/sponsorering eller informationspaneler.