Om os

Om Damasec Traffic Systems

Om Damasec Traffic Systems

Få det bedste udgangspunkt til at vælge en sikringsløsning, som opfylder dit behov og budget.

Damasec Traffic Systems er den seneste tilføjelse til Damasec Global Group og er baseret på mange års erfaring og et stærkt netværk af markedsledende samarbejdspartnere og leverandører.

Damasec har således forhandlerrettighederne på et nøje udvalgt sortiment af markedsledende produkter, hvorfra vi sammensætter skræddersyede trafikløsninger til vores kunder.

Al rådgivning er baseret på mange års erfaring fra både danske og udenlandske markeder. Det sikrer dig den rette løsning til din by fra start.

Damasec Global Group er ISO-certificeret inden for 9001- og 14001-standarderne, henholdsvis kvalitetsledelse og miljøledelse.

Damasec Global Group

Damasec Global Group er den foretrukne leverandør til en række af internationale organisationer, statslige organisationer, regeringer, myndigheder, kommuner og private kunder på verdensplan.

Traffic Systems

Damasec Traffic Systems er eneforhandler af markedsledende og innovative trafikmoduler, anvendt i de største europæiske byer.

Physical Protection Systems

Damasec Physical Protection Systems er specialister i perimeterbeskyttelse, sikrings- og beskyttelsesløsninger.

Event Systems

Damasec Event Systems er totalleverandør af materiel og ydelser til events – herunder sikkerhedsrådgivning, vejledning og personale.

Mine Action Systems

Damasec Mine Action Systems er den førende kommercielle ammunitions- og minerydningsentreprenør i Danmark.

Defence Systems

Damasec Defense Systems er leverandør af produkter og løsninger til Forsvar, Politi, international organisationer og myndigheder.

Damasec Global Group

Damasec Global Group er grundlagt af førende specialister med erfaring fra operationer i verdens farligste hotspots.

15000

Projekter

5500

Kunder

5500

Glade kunder

30

Specialister

Mød voresteam

Damasecs team er på forkant med innovative løsninger og ingeniørkunst af høj kvalitet. Vi yder rådgivning og hjælper dig hele vejen i mål med installation og service.

VORES SAMARBEJDSPARNTERE

Et stort netværk afpartnere