Hævede fodgængerovergange

Hævede fodgængerovergange
Hævede fodgængerovergange
Hastighedsdæmpere

Tydelige fodgængerovergange som dæmper farten

Vores fodgængerovergange er løftet som hastighedsdæmpere og kan konfigureres til bredden af enhver vej.

Gør fodgængerovergangen tydelig ved samtidig at hæve højden, så bilisterne tvinges til at nedsætte farten. Kombiner også separat fodgængerovergang med en bred hastighedsdæmper før fodgængerovergangen.

Læs også om hastighedsdæmpere

Rådgivning og projektstyring fra A til Z

I vores DNA ligger, at fejl koster liv. Derfor gør vi tingene rigtigt første gang. Derfor skræddersyer vi vores løsninger på baggrund af en konkret risikovurdering.

+10 års erfaring fra storbyer

Trafikmodulerne er gennemtestet og afprøvet i nogle af de største byer i Europa og andre steder i verdenen. Produkterne er anvendt i mere end 10 år.

100% genanvendt gummi

Trafikmodulerne er lavet af genanvendt gummi og udgør ingen risiko for miljøet. Produkterne reagerer hverken med jord eller vand. Ingen udvaskning af kemikalier, udsendelse af skadelige dampe eller lugte.

Montering på 1 dag

Fodgængerovergangen kan monteres på mindre end en dag, hvilket reducerer omkostningerne betydeligt og minimerer forstyrrelser.

Lever op til FN's Verdensmål

Trafikmodulerne opfylder hele fire af FN’s verdensmål – nemlig følgende: 9 Industri, innovation og infrastruktur, 11 Bæredygtige byer og lokalsamfund, 12 Ansvarligt forbrug og produktion og 13 Klimaindsats